Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
11.01.2021
Eshop v novém kabátě
Rozšířili jsme naši nabídku produktů a připravili pro vás noý eshop, aby se vám příjemně nakupovalo. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.03.2021
Jak mě potkala Prima Spremitura
Psal se rok 2011, byl květen, měsíc, kdy se rodí májová koťátka. Třeba já. číst celé
06.03.2021
Proč obsah některých šarží šamponu, sprchového gelu nebo tekutého mýdla není čirý?
Často se nás ptáte, proč obsah vaší nově koupené, půllitrové láhve šamponu, sprchového gelu nebo tekutého mýdla není čirý. číst celé
16.01.2021
Divoká lesní borůvka, královna lesního ovoce.
Pokud by lesní ovoce mohlo mít svou královnu, bude to temně fialová, jedinečná lesní borůvka. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak mě potkala Prima Spremitura
13.03.2021
Jak mě potkala Prima Spremitura
Psal se rok 2011, byl květen, měsíc, kdy se rodí májová koťátka. Třeba já. číst celé
Proč obsah některých šarží šamponu, sprchového gelu nebo tekutého mýdla není čirý?
06.03.2021
Proč obsah některých šarží šamponu, sprchového gelu nebo tekutého mýdla není čirý?
Často se nás ptáte, proč obsah vaší nově koupené, půllitrové láhve šamponu, sprchového gelu nebo tekutého mýdla není čirý. číst celé
Divoká lesní borůvka, královna lesního ovoce.
16.01.2021
Divoká lesní borůvka, královna lesního ovoce.
Pokud by lesní ovoce mohlo mít svou královnu, bude to temně fialová, jedinečná lesní borůvka. číst celé
Výjimečné pleťové tonikum se šťávou z olivových listů.
15.01.2021
Výjimečné pleťové tonikum se šťávou z olivových listů.
Jedinečné pleťové tonikum prodáváme na českém a slovenském trhu už deset let. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz